ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Λίγα λόγια για μένα

          Το όνομά μου είναι Χρήστος Βατούγιας. Γεννήθηκα το 1981 στο Βόλο. Διατηρώ το δικό μου γραφείο γύψινων κατασκευών στην πόλη του Βόλου από το 2004 έως σήμερα. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδίου και Δομικών Έργων του 2ου ΤΕΛ Βόλου.

          Αγαπώ τη δουλειά μου γιατί μου δίνει την ευκαιρία να γεύομαι τη μαγεία της μεταμόρφωσης και τον αέρα της ανανέωσης. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι μου δίνεται η ευκαιρία να μετατρέψω μονότονους, γεμάτους υγρασία και πολλές φορές στα πρόθυρα κατάρρευσης χώρους σε ένα σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό περιβάλλον.
     
          Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που λαμβάνω όμως από την εργασία μου, έρχεται όταν αντικρίζω τα χαμογελαστά και γεμάτα ικανοποίηση πρόσωπα όσων με εμπιστεύονται.

          Η κατασκευή και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων είναι το πάθος μου. Η είκοσι χρόνων επαγγελματική μου εμπειρία εκτείνεται σε χώρους κατοικιών, γραφείων, εμπορικών καταστημάτων, ξενοδοχείων, κέντρων διασκεδάσης, ξενοδοχείων, εκθεσιακών περιπτέρων ,κ.α. 

         Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα να σχεδιάσουμε μαζί το κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας περιβάλλον σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ

Η δουλειά μου σε 3 ΒΗΜΑΤΑ


Όποια δουλειά μου εμπιστεύονται οι πελάτες μου δημιουργείτε σε 3 βασικά στάδια. Είναι σοβαρό και αναγκαίο και τίποτα δεν αφήνετε στην τύχη ή στο άγνωστο.

Ιδέα & Πλάνο

Έρχομαι στο σημείο υλοποίησης του έργου και ακούω προσεκτικά τις ιδέες σας. Παρεμβαίνω μόνο αν γίνετε καλύτερη δημιουργία

Δημιουργία

Στο εργαστηριό μου αρχίζω να δημιουργώ το σχέδιο κι εφ' όσων είναι δυνατόν στο χώρο σας. Το τελειοποιώ με την σύμφωνη γνώμη σας.

Παράδοση

Πλέον στο χώρο σας, τελειοποιώ και συναρμολογώ το έργο. Ελέγχω αν όλα έχουν γίνει σωστά. Το μόνο που χρειάζεται τωρα, είναι το τελειωτικό βάψιμο.

TOP